2011. október 14., péntek

Az utolsó simítások...

is elkészültek végre. Írtam, hogy jövök még a folytatással. Íme, ez lett a kész mű. Tavaly csak egy nyomtatott lapunk volt, ide-oda dobálódott Patri íróasztalán. A nyáron kinéztem neki egy megfelelő helyet, az asztal fölött, a két ablak között, tökéletes. Mindketten látjuk, nem kell keresni, bármikor rá lehet pillantani.
De hogy én mennyit kerestem spray ragasztót és kétoldalu fóliát, az elképesztő. Itt a kertvárosban sehol sincs. Máshogy kellett megoldani, icipicit ferde is lett, de nem baj. Félévkor biztos változik kicsit az órák beosztása, majd akkor korrigálom. De megvagyok elégedve, ilyen volt az elképzelésem. Az indító ötletet Huligánlánynál láttam.



2011. október 10., hétfő

Bordás fejpánt...

Mivel itt az ősz én is elkezdtem kotorászni a fiókban, hogy előhalásszam Patrícia sapkáit. Nos, akár hiszitek akár nem, nem találtam megfelelőt. Mert vagy még nagyon meleg, vagy kinyúlt és már nem szép, vagy... egyszerűen eltünt. Hmmm úgy tippelem csenő manók járnak erre felé. Így viszont nyugodt lélekkel köthetek újabb valamit... :) Így a kezdetekre, hosszas hezitálás után erre a fejpántra esett a választásom.


2011. október 6., csütörtök

Őszi rózsa I.

Egyszerűen imádom... nektek hogy tetszik?

bővebben itt és itt láthattok képeket és olvashattok róla.


Újdonságok...

kerülnek fel szép sorban...van aki már kiszúrhatta, ez a táska már megjelent korábban is a brokát táska mögött, de most főszerepet kapott. Őszi színekben, sötétbarna kordbársony mályvás-bordós betéttel.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails