2009. február 1., vasárnap

LHN - Home of a needleworker (too) - 2.

A héten esténként böködtem egy kicsit a házikómat. Így állok vele. A hétvégén pedig Krisztiánom kérésére sálat kezdtem el kötni. Ha holnap lesz egy csepp világosság mikor hazaérek, akkor fotózom és megmutatom.

5 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Szépen alakul. Lenne egy kérdésem! Látom, hogy ezeket a házikókat többen is elkezdték varrni. Mivel én most kezdtem több, mint 30 év után újra a xszemest varrni. Ilyen leszámolható mintáim nincsenek. Ti hol szerzitek be? Gondolom veszitek, összefogva? Esetleg egyénenként? Be lehetne nekem is szállni 1 db erejéig? Hogy megy a dolog?

Timici írta...

jól alakul:o)
érdekes, hogy Te is máshol kezted el:o)))

Cserny Cherry Ildikó írta...

Lonci: Változó, hogy honnét szerezzük be. Ez a két oldal, magyar lányok webshopja őket tiszta szívemből a figyelmedbe ajánlom:
http://szentpyr.hu/
http://www.tuvarazs.hu/

Timici: itt most a közepéhez minél közelebb kezdtem, hogy ne kelljen nagyon sokat számolni, hogy nehogy elszámoljam véletlenül. De igazság szerint alulról szeretek felfelé hímezni, mivel balkezes vagyok, más irányból hímezek. :)

Timici írta...

Ildi, én szinte mindent a közepén kezdek, most először az IV SAL kapcsán kezdtem a bal felső sarokban, de csak azért mert ugye így adják meg a mintát, viszont még úgy is, hogy 10cm ráhagyást szabtam, ideges voltam kezdéskor, hogy tuti nem lesz-e kevés az anyag a másik felén majd.:D

Lonci (Győr) írta...

Kösz a tájékoztatást, már az egyik helyen jártam is , több helyről jött a segítség, amit nagyon köszönök. A másik helyre is benézek majd. Most húsvéti mintát kezdtem el, aztán majd merészebb leszek.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails