2008. szeptember 17., szerda

Ajándékom érkezett / My gift arrived

Csomag várt a héten a postán. Ninától érkezett egy bájos kis csomag. Valamikor augusztus közepe táján, mikor találkoztunk egy kis meglepetéssel készültem neki, szépséges, kézzelfestett fonalainak készítettem egy zsákocskát, ami egy ideje már húzódott a részemről, de a nyár pont jó volt az ajándékok elkészítésére. (Ezt most már így szeptemberben tökéletesen látom)
A postáról hazaérve kíváncsian nyitottam ki a csomagot, tudva, hogy ízléses, finom darabokat fogok látni... Igazam volt ugye? Lánykám aznap este a párnácskát elkunyizta és azzal ment aludni. Egész éjjel, még álmában is ölelgette. :) A helyes kis eprecskét még augusztusban kaptam.
Nagyon köszönöm Nina, a figyelmességedet és a kedvességedet.



* * *



A packet was waiting on the week on the post. A charming little packet arrived from Nina. Sometime around the middle of August, I got ready for it with a little surprise. I prepared a bag his threads painted with a hand.
From the post getting home, I opened the packet curiously, knowing about the fact that I will see tasteful, delicate pieces... my Igaz was? My little girl asked for the pillow and went to sleep with it. He hugged it in his dream with a whole night, yet.
Nina, I say thank you for your attention and your kindness very much.


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails