2008. szeptember 2., kedd

Szeptember eleje... / The beginning of a September...

Ilyenkor mindig kell 1-2 hét mire beállnak a napjaink. Hogy ne legyen egyszerű idén is egy-két változtatást bevezettünk, a jól bevált napirendünkbe.

Patrícia szintén hosszú nyári szünet után kezdte az ovit. Nagy örömmel meséli mindenkinek, hogy ő már középső csoportos és lelkesen megy reggelente. Jövő héttől, hetente kétszer balett órára fog járni. Ma megvettem a torna dresszt, természetesen az is rózsaszín, mint a balettcipője. Hihetetlenül boldog volt, hosszú ideig csak csókolgatott, ölelgetett. Édes volt nagyon. :))

Krisztián ebben az évben a hatodik osztálynak fut neki. Remélem hasonló sikerrel mint az előzőeknek. Ilyenkor mindig izgulok én is, asztán megnyugszom. :) Ő, jövő héttől az evezést fogja kipróbálni. Heti 6x nem kispályás. No, persze, hogy a kosárral hogyan fogjuk összeegyeztetni azt még nem tudjuk.

És mindezt én hogyan fogom levezényelni, még nem teljesen kristályosan tiszta. Egy biztos, unatkozni, ellanyhulni nem fogok.

Hímzés nem jött össze a napokban sem. Remélem azért szeptember végére behozom a lemaradásokat. Csak hát annyi minden van most egyszerre... és persze a kert is... olyan finom őszi illatok vannak kint. Imádom ezt az időszakot, a nap még finom melegen süt, de este már hűvös van. A növények is újra magukhoz térnek a nekik is tetsző időjárásban. Hétvégén a kertben bóklászom amint tehetem. Ezernyi tervem újra előveszem, ültetek, átültetek... és persze a rózsák! Örök szerelmeim, teljesen bevagyok zsongva értük, de még mindig várnom kell az ültetéssel... sajnos...

És, hogy valami szépet is mutassak, az egyik ifjú hibiskus is hozott virágot és nagy örömömre, ez a várva-várt halványrózsaszín.



Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails